مشاهده سبد خريد
تعداد نام كالا قيمتD
محصولات و خدمات فروشگاه اينترنتي آلار تکاب
اخبار و مقالات و خواندنيهاي فروشگاه اينترنتي آلار تکاب
« ارسال برای دوستان »
نام شما :
ایمیل شما :
نام دوست شما:
ایمیل دوست شما:

Powered by ParsTools

ست کامل میکروتاچ Micro Touch    بادکش بدن    موکنWIZZIT با ست مانیکوراصل    ادکلن جوب سبز    عطرحرم    گردگیر گوداستر شارژی Go Duster    گیره سر جادویی    میکروتاچ Micro Touch :: اصل    جدیدترین ریمل بورژوآ 3D MAX    خرید ادکلن ورساچی Versace bright crystal زنانه    تل موی سر جادویی ( تل حجم دهنده مو )    ادکلن شیفون زنانه امپر CHIFON perfume Emper    دستگاه فر کننده مو مارک بابیلیس|Babyliss    اسپری خوشبو کننده اتوماتیک هوا (star)    نمک بدن    ست Urban man |ادکلن+اسپری اوربان من مردانه    پد اگ به همراه ست کامل مانیکور Ped Egg    ژل طلایی دور چشم خاویار Golden Skin با مجوز و تاییدیه بهداشت    عطر ماه تولد متولدین ماه شهریور    بادکش بدن (12 سر)  

ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor

● لوازم آرايشي و بهداشتي » » ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor

خرید « ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor » از طريق فروتل ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من وسيله اي ساده با كارآيي بالا ميباشد

As Seen On TV
توضیحات مربوط به ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من :
ماساژور با پورت یو.اس.بی وسیله ای ساده اما با کارآیی بالا میباشد که خستگی عضلات دست، گردن و کمر شما را با اتصال به پورت یو.اس.بی کامپیوتر برطرف کرده و خستگی ناشی از کار با کامپیوتر را از بین می برد. حتماً برای شما هم پیش آمده که ساعتها هنگام کار با کامپیوتر احساس خستگی میکنید، پس با اتصال راحت این دستگاه اقدام به ماساژ عضلات خود نمایید و پس از دقایقی با به گردش در آوردن خون در رگها احساس شادابی و نشاط کنید.
* نصب آسان
* طراحی زیبا
* ویبره قدرتمند
* رفع خستگی عضلات ناشی از کار با کامپیوتر
* ...
* دارای گواهی استاندارد CE و FC اروپا و آمریکا.
بهترین وسیله برای بیرون راندن خستگی
از بدن بعد از یک روز سخت کاری
ریلکـس کردن عضلات , بدن و صورت .
رفع خستگی بدن , گردن , پا , زانو و حتی آرتروز پا
مطابق با استاندارد های اروپا CE
مناسب برای رسیدن به آرامش بعد از یک روز کاری سخت
می تواند تجربه یک ماساژ بسیار لذتبخش و موثر
در رفع خستگی و بر طرف نمودن تنش های
باقیمانده در عضلات بدن
امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد توانسته مینی ماساژر هوشمند را در جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار داد زیرا:
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر ، حسابداران ، کارمندان ، معلمان ، تمامی گروههای سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار طولانی و
افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند.
این محصول بر اساس تئوری نقاط اصلی در طب سوزنی با بهره گیری از تکنولوژی
پیشترفته کشور آلمان در مراحل طراحی وساخت و با اقتباس از کارکرد لرزش و ماساژ باعث فعال شدن سلولها افزایش عمل اکـسیژن
رسانی و تغذیه بیشتر خون که باعث بهبود سلامتی وافزایش طول عمر میگردد ساخته شده است.
این ماساژور هم با باتری و هم با usb
قادر به کار کردن است.
این دستگاه جهت تسکین دردهای عضله ، فلج بلز ، بی حسی موضعی ، سوخت وساز بیشتر چربیهای زیر پوست ، افزایش رشد
موها وتقویت عضلات تمامی نقاط بدن انسان کارائی فراوانی دارد.که تمامی این توانائیهای منحصر به فرد این دستگاه مدیون طراحی ویژه در
ساختار بدنه و موتور پر قدرت آن می باشد..
این دستگاه از جدید ترین محصولات در زمینه مراقبتهای بهداشتی فردی تولید شده با استفاده خلاقانه از علم مهندسی بیونیک ،فیزیک و طب سنتی است ، این دستگاه یک وسیله ضروری جهت حفظ سلامتی در محیط کار ، در حین مطالعه ، زندگی روزمره و ... میباشد.
توانائی استفاده این دستگاه در نقاطی که سایر ماساژرهای برقی غیر قابل استفاده میباشند مانند : زیر چانه- کف سر- زانوها- آرنج - قوزک پا و سایر
امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد توانسته مینی ماساژر هوشمند را در جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار داد زیرا:
این ماساژور هم با باتری و هم با usb
قادر به کار کردن است.
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر ، حسابداران ، کارمندان ، معلمان ، تمامی گروههای سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار طولانی و
افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند. این محصول بر اساس تئوری نقاط اصلی در طب سوزنی با بهره گیری از تکنولوژی
پیشترفته کشور آلمان در مراحل طراحی وساخت و با اقتباس از کارکرد لرزش و ماساژ باعث فعال شدن سلولها افزایش عمل اکـسیژن
رسانی و تغذیه بیشتر خون که باعث بهبود سلامتی وافزایش طول عمر میگردد ساخته شده است.
این دستگاه جهت تسکین دردهای عضله ، فلج بلز ، بی حسی موضعی ، سوخت وساز بیشتر چربیهای زیر پوست ، افزایش رشد
موها وتقویت عضلات تمامی نقاط بدن انسان کارائی فراوانی دارد.که تمامی این توانائیهای منحصر به فرد این دستگاه مدیون طراحی ویژه در
ساختار بدنه و موتور پر قدرت آن می باشد..
ماساژور طرح شاندرمن
shanderman
orginal اورجینال
مینی ماساژور هوشمند شاندرمن . -سبک-زیبا
-کم مصرف-قابل انعطاف-مناسب برای تمام نواحی بدن
...ضد درد و رفع خستگی عضلانی ...
این دستگاه از جدید ترین محصولات در زمینه
مراقبتهای بهداشتی فردی تولید شده و با استفاده خلاقانه
از علم مهندسی بیونیک ، فیزیک و طب سنتی است
،این دستگاه یک وسیله ضروری جهت حفظ سلامتی در محیط کار
،در حین مطالعه ،زندگی روزمره و ... میباشد.
توانائی استفاده این دستگاه در نقاطی که سایر
ماساژرهای برقی غیر قابل استفاده میباشند مانند :
زیر چانه- کف سر- زانوها- آرنج - قوزک پا
و سایر امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد
توانسته مینی ماساژر هوشمند را در
جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار دهد.
قابل اتصال به usb کامپیوتر به عنوان منبع تغذیه
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر،حسابداران
،کارمندان،معلمان،تمامی گروههای
سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار
طولانی و افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند.
مینی ماساژور هوشمند شاندرمن . -سبک-زیبا
-کم مصرف-قابل انعطاف-مناسب برای تمام نواحی بدن
-ضد درد و رفع خستگی عضلانی- از کلیه
با این ماساژور در هر زمان و هر مکانی میتوانید
قسمت های مختلف بدن را ماساژ داده و درد
، خستگی و کوفتگی را به راحتی از بین ببرید .
از این وسیله می توانید هر روز در حین کار روزانه
و پس از اتمام کار در منزل برای احساسی
لذت بخش و استراحتی کامل بهره ببرید.
همچنین این ماساژور برای رفع درد
عضلات پا ، کمر ، کتف ، گردن و ... بسیار مفید است.
قابل اتصال به usb کامپیوتر به عنوان منبع تغذیه
یا استفاده از سه باطری نیم قلم
مشخصات کلی:
ماساژور جهت شانه ها و پاها و کمر و پشت و دستها و غیره
دکمه روشن و خاموش
سرعت ویبره : 3600 RPM
بدون نیاز به باتری
فقط با برق یواس بی 4 الی 5 ولت
اندازه : 85*43 میلیمتر
وزن : 147 گرم
اندازه کابل : 1.5 متر

کد کالا :    3-0297

قيمت :  7,000   تومان

خرید « ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor » از طريق فروتل

اتو مو جیبی...
چاقو شارژی Sonic blade
کتاب های تعمیرات موبایل

عطر تاژ نحوه کار ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی با تخفیف لوازم آرايشي و بهداشتي آموزش استفاده ماساژور یو اس بی USB MASSAGOR درجه 1 خرید USB MASSAGOR با قیمت مناسب USB MASSAGOR درجه 1 فروش عمده USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید کلی USB MASSAGOR خرید ارزان USB MASSAGOR خرید پستی USB MASSAGOR لب عروس خياطي آرايش مناسبترین قیمت USB MASSAGOR USB MASSAGOR درجه یک مو راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خليجي خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی خرید USB MASSAGOR اصل فروش USB MASSAGOR فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ريمل خرید آنلاین USB MASSAGOR متعلقات ماساژور یو اس بی خرید آنلاین فروش خرید آنلاین ماساژور یو اس بی نمایندگی USB MASSAGOR خط چشم خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی درجه 1 بافت خرید ماساژور یو اس بی با قیمت مناسب خرید لوازم آرايشي و بهداشتي دختر سشوار ماساژور یو اس بی ابرو خرید آنلاین ویژگیهای ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فر خرید پستی ماساژور یو اس بی آموزش استفاده USB MASSAGOR خرید آنلاین محتویات ماساژور یو اس بی خرید پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید و فروش درباره دستگاه ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خط تاژ بافتن مو خرید آنلاین تصاویر ماساژور یو اس بی خرید و فروش ماساژور یو اس بی سفارش مناسبترین قیمت USB MASSAGOR پخش عمده USB MASSAGOR ابرو فارسی راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من دختر موچين ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من سشوار خرید اینترنتی USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی با قیمت مناسب نحوه کار ماساژور یو اس بی درباره دستگاه ماساژور یو اس بی خرید کلی USB MASSAGOR بافتن مو خرید عمده USB MASSAGOR زن خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی ادكلن تله شاپینگ توضیحات ماساژور یو اس بی خرید USB MASSAGOR با تخفیف خانم خرید USB MASSAGOR با قیمت مناسب خرید عمده ماساژور یو اس بی خرید USB MASSAGOR تصاویر ماساژور یو اس بی درباره دستگاه ماساژور یو اس بی هايلايت درباره ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اصل USB MASSAGOR درجه یک خرید ارزان ماساژور یو اس بی قیمت فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید و فروش USB MASSAGOR لب نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی توضیحات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش پستی USB MASSAGOR قیمت خرید USB MASSAGOR آموزش استفاده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خط خرید ارزان قیمت USB MASSAGOR عکـس ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من پخش عمده ماساژور یو اس بی خرید عمده USB MASSAGOR قیمت فروش USB MASSAGOR آرايش رژ نمایندگی ماساژور یو اس بی قیمت فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید پستی اتو مو آموزش استفاده USB MASSAGOR آشپزي فروش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی خرید کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه یک خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با تخفیف عربي محتویات USB MASSAGOR نمایندگی ماساژور یو اس بی خرید فروش پستی USB MASSAGOR مش خرید USB MASSAGOR با تخفیف تصاویر USB MASSAGOR خرید اینترنتی USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اصل ضد آفتاب ویژگیهای USB MASSAGOR درباره دستگاه ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من عطر ویژگیهای ماساژور یو اس بی پخش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تصاویر ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من متعلقات USB MASSAGOR آموزش استفاده ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor نحوه کار USB MASSAGOR USB MASSAGOR واكس مو راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش ماساژور یو اس بی ادكلن خرید با تخفیف USB MASSAGOR فروش ماساژور یو اس بی خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درباره ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با قیمت مناسب خرید آنلاین ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تله شاپینگ رژ گونه خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من عکـس ماساژور یو اس بی کار کردن با ماساژور یو اس بی بانو زن خرید پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من سفارش آنلاین خرید و فروش ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی عکـس ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید و فروش خرید پستی ماساژور یو اس بی محتویات ماساژور یو اس بی ارايش ايروبيك نمایندگی فروش USB MASSAGOR هنر بانو خرید ماساژور یو اس بی قیمت فروش ماساژور یو اس بی خرید USB MASSAGOR خرید آنلاین ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی خرید عمده ماساژور یو اس بی خرید با تخفیف USB MASSAGOR فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش عمده USB MASSAGOR خرید کلی ماساژور یو اس بی قیمت خرید USB MASSAGOR فروش USB MASSAGOR هايلايت خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی فر خرید اینترنتی محتویات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من سفارش آنلاین خرید ارزان قیمت USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با قیمت مناسب خرید ارزان USB MASSAGOR ویژگیهای ماساژور یو اس بی عکـس USB MASSAGOR تافت خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من محتویات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نحوه کار ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من کار کردن با ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تله شاپ ماساژور یو اس بی درجه یک پخش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی اصل قیمت خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من بابيليس نمایندگی USB MASSAGOR خرید و فروش USB MASSAGOR چشم قیمت خرید ماساژور یو اس بی خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی پخش عمده ماساژور یو اس بی بافت فروش کلی ماساژور یو اس بی خرید آنلاین ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با تخفیف اپيلاسيون مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی فروش پستی ماساژور یو اس بی مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من متعلقات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید با قیمت مناسب USB MASSAGOR تصاویر ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من توضیحات USB MASSAGOR ضد آفتاب واكس مو مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی فروش اینترنتی USB MASSAGOR خرید USB MASSAGOR اصل فروش کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درباره ماساژور یو اس بی نمایندگی فروش USB MASSAGOR خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تله شاپ کار کردن با ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی درجه یک خرید ماساژور یو اس بی اصل خياطي فارسی مو اپيلاسيون مام رژ عروس آشپزي فروش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من USB MASSAGOR متعلقات ماساژور یو اس بی خرید پستی توضیحات ماساژور یو اس بی قیمت خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش کلی USB MASSAGOR ايروبيك خرید با قیمت مناسب USB MASSAGOR ارايش ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor خرید کلی ماساژور یو اس بی فروش اینترنتی USB MASSAGOR چشم خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی فروش عمده ماساژور یو اس بی نحوه کار ماساژور یو اس بی تافت عکـس ماساژور یو اس بی درباره دستگاه USB MASSAGOR فروش پستی ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه یک اتو مو فروش عمده ماساژور یو اس بی متعلقات USB MASSAGOR متعلقات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش کلی ماساژور یو اس بی کار کردن با USB MASSAGOR تصاویر USB MASSAGOR درباره USB MASSAGOR توضیحات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درباره دستگاه USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی با تخفیف خرید ارزان ماساژور یو اس بی ناخنگير خرید ارزان ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من پخش عمده USB MASSAGOR آموزش استفاده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من بانو قیمت فروش USB MASSAGOR موچين خرید عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید آنلاین USB MASSAGOR راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی خليجي توضیحات USB MASSAGOR محتویات USB MASSAGOR درباره USB MASSAGOR هنر بانو بابيليس فروش کلی USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه 1 قیمت خرید ماساژور یو اس بی فروش راهنمای استفاده از USB MASSAGOR نحوه کار USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من مام خرید پستی USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه 1 سفارش خرید اینترنتی خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من مش قیمت فروش ماساژور یو اس بی خرید و فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی ناخنگير کار کردن با ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درباره ماساژور یو اس بی ویژگیهای USB MASSAGOR خرید و فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ريمل خانم خط چشم عربي ماساژور یو اس بی درجه 1 ویژگیهای ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من رژ گونه راهنمای استفاده از USB MASSAGOR عکـس USB MASSAGOR کار کردن با USB MASSAGOR